Το νέο site είναι γαματο!
Πολύ καλή δουλεία Δημήτρη, Το καινούριο layout δουλεύει άψογα και η ενότητες φαίνονται πολύ πιο ωραίες τώρα- ειδικά η καινούρια με τις αθλητικές )))
Μπράβο
Μια παρατήρηση - Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ το banner στο παλιό front page που παρέπεμπε στις φωτιές και δήλωνε ότι « εμείς δε θα ξεχάσουμε ποτέ». Επειδή δε πιστεύω ότι κανείς από την ορειβατική κοινότητα ξέχασε- προτείνω να το επαναφέρεις και να το κρατήσεις για πάντα εκεί
Μια 2η παρατήρηση. Στα forum ποτέ δε μου έχει δουλέψει το “keep me logged in”. Αν και το τικαρω κάθε φορά, πάντα πρέπει να ξανακάνω login. Δεν ξέρω αν φταιει το site Η τα settings του pc μου γι αυτό απλά το αναφέρω μήπως και μπορεί να διορθωθεί τώρα που παίζει ανανέωση (πάντως το ίδιο πρόβλημα έχω καις τα δυο pcs μου)
Φίλε Planar σ' ευχαριστώ όχι μόνο για τα καλά σου λόγια αλλά και για το φοβερό υλικό των αθλητικών πεδίων που μας έστειλες και ήταν έτοιμο να βγει στον αέρα χωρίς πολύ δουλειά. Σ' ευχαριστώ επίσης και για καταχωρήσεις που έχεις κάνει σε ξένα site γράφοντας αντίστοιχα καλά λόγια.
Σχετικά με αυτά που αναφέρεις:
1. Η εικόνα της φλεγόμενης Πάρνηθας έφυγε από την πρώτη σελίδα και μπήκε ως κύρια εικόνα στη σελίδα "Περιβάλλον". Θα δω όμως αν μπορώ να την βάλω δεξιά να φαίνεται πάντα. Και μάλιστα σκέφτομαι να την αντικαταστήσω με μια άλλη.
2. Ο κώδικας του forum είναι ανεξάρτητος από το υπόλοιπο site αφού, όπως όλα τα forum, πρόκειται για open source, οπότε δεν μπορώ άμεσα να σου απαντήσω για ποιο λόγο δεν δουλεύει το "keep me logged in" στο PC σου μιας και εγώ δεν χρησιμοποιώ (ούτε ως IT συστήνω) ποτέ τέτοια δυνατότητα (σε οποιοδήποτε site) για λόγους ασφαλείας. Συνήθως η λειτουργία αυτή γίνεται με τα cookies, αλλά σίγουρα εσύ τα έχεις ενεργοποιημένα αφού δυστυχώς τα περισσότερα sites πλέον το απαιτούν. Φυσικά θα ψάξω να βρω τι συμβαίνει και αν βρω λύση θα την αναφέρω εδώ για όλους.
Γενικά πάντως για το νέο σχεδιασμό, υπάρχουν δυο σημεία που ελπίζω να ξεπεραστούν χωρίς σοβαρές επιπτώσεις από τους χρήστες:
1. Το πλάτος του site μεγάλωσε και απαιτεί 1280 pixels, οπότε όποιος έχει οθόνη στα 1024 pixels μπορεί να μην του αρέσει
2. Το layout "κουβαλάει" μαζί του πολλά KB πρόσθετο βάρος και μπορεί να είναι αργό αν κάποιος έχει γραμμή 56 Kbps
Ο σχεδιασμός όμως έγινε θεωρώντας ότι σιγά σιγά όλοι αποκτούν οθόνες που υποστηρίζουν 1280 pixels πλάτος και επίσης αντικαθιστούν τις dialup γραμμές με ADSL. Αν ήξερα ότι όλοι διέθεταν σήμερα αυτές τις δυνατότητες, το site θα ήταν ακόμη καλύτερο (μεγαλύτερο πλάτος, καλύτερες εικόνες, κλπ).
Σχετικά με το "Log me on automatically" το έψαξα και βρήκα ότι το έχω απενεργοποιήσει εγώ, όπως έχω κάνει και με άλλα χαρακτηριστικά, για λόγους ασφαλείας. Όταν το επιλέξεις και μπεις στο forum, τότε σε περίπτωση που βγεις μετά χωρίς να κάνεις logout αλλά απλά κλείνοντας το παράθυρο του browser, θα σου επιτρέψει να ξαναβρεθείς συνδεδεμένος την επόμενη φορά που θα πας στο forum, αρκεί αυτό να γίνει εντός ενός προκαθορισμένου από τον διαχειριστή διαστήματος. Αυτό δεν είναι καθόλου καλό για όσους χρησιμοποιούν υπολογιστή εκτός σπιτιού, όπως για παράδειγμα στον εργασιακό τους χώρο, οπότε δεν ξέρω αν είναι καλό να το ενεργοποιήσω. Κατά κάποιο τρόπο προστατεύονται έτσι οι "αφηρημένοι" χρήστες.
πραγματι πολυ ομορφο το νεο προσωπο..
και οι σπορ πληροφοριες πολυ καλες!
αλλα, ας ασχοληθει καποιος για τα πεδια για ντραι τουλινγκ!
κολημα που τό'χω ε:
Μετά από πολύ καιρό, κατάφερα και μπήκα και γω για να γράψω δύο καλά λόγια για το new look.
Πολύ ωραία εικόνα παρουσιάζει γενικά το νέο στήσιμο. Αν και στο σπίτι έχω "αργή σύνδεση", δεν μου φαίνεται βαρύ και ανεβαίνει κανονικά, Και εγω έχω πρόβλημα στο keep me logged, αλλά δεν με πολυνοιάζει κιόλας.
Καλή δύναμη και πάντα ψηλά (όχι μονο στα βουνά, αλλά και στα site).