Ζητούνται δετά κραμπόν

Μικρές αγγελίες για ανταλλαγή αναρριχητικού εξοπλισμού
Post Reply
Dimitris B

Ζητούνται δετά κραμπόν

Post by Dimitris B »

Ζητάω παλιά ( δετά ) κραμπόν για ημι-άκαπτα άρβυλα.

Να είναι όλο δετά ( όχι semi fast ) , και αν δεν υπάρχει το λουρί τους πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα...το κανονίζουμε....

Τα θέλω για φίλο που φοράει μπότα 42-43.
Αν έχετε κάνα τέτοιο ζευγάρι κραμπόν στην αποθήκη σας που δεν το χρησιμοποιήτε και σκουριάζει στο υπόγειο.... name your price....
Michael Fountoulakis

Post by Michael Fountoulakis »

Στο Πειραιά υπάρχει το ορειβατικό κατάστημα ICELAND του Δημήτρη Αρμούτη (210-4510239),ισως έχει αυτό που θέλεις.
τα πάντα ρεί
Che

Post by Che »

ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ICELAND TOY ΑΡΜΟΥΤΗ
GeSpin

Post by GeSpin »

έχω 1 ζευγαράκι, Cassin, τα πρώτα μου, κι έχουν και πολλή ιστορία πάνω τους! στείλε μου σε ΠΜ το εμαιλ σου να σου στείλω φωτογραφίες.

αν σου κάνουν θα δούμε και τη τιμή

τα λουριά είναι καινούργια, τα είχα αλλάξει πριν 3-4 χρόνια αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν τα κραμπόν.
Οι βίδες ρύθμισης ίσως χρειάζονται αλλαγή...
Οι μύτες μπροστά κάνουν και για κάτι τις παραπάνω, από απλό περπάτημα (με αυτά τα κραμπόν είχα κανει από Άλπεις μέχρι WI3 στη Σκωτία, χώρια τα Ελληνικά βουνά!)
"Αν η απάντηση είναι "κόψε το βραδυνό" τότε η ερώτηση είναι λάθος... " -- (ένας φίλος)
GeSpin

Post by GeSpin »

...
Last edited by GeSpin on 09 Feb 2010 16:21, edited 1 time in total.
"Αν η απάντηση είναι "κόψε το βραδυνό" τότε η ερώτηση είναι λάθος... " -- (ένας φίλος)
Michael Fountoulakis

Post by Michael Fountoulakis »

Che δεν ξέρω πως έχεις αυτή τη πληροφόρηση ΑΛΛΑ ΤΟ ICELAND ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΡΜΟΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ(δυστυχως για μερικους!!)
τα πάντα ρεί
Che

Post by Che »

ναι μονο που πουλαει τζιν και casual.....γιατι αν πουλαει οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομαουα γιατι απλα εκρεμμουν δικαστηρια
Che

Post by Che »

βαση παντα της τελευταιας μου ενημερωσης
darmouti

Post by darmouti »

Φιλε che, μαλλον δεν εισαι καλα ενημερωμενος ή κυκλοφορουν ασχημες φημες. Γιατι πάντα ετσι γίνεται όταν καποιο μαγαζι κοιταζει να πουλαει με προσφορες για το καλο της αγορας και του πελατη. Καποιου καλοθελητες, μαλλον ανταγωνιστες, δεν μπορουν να το αντεξουν αυτο επι 18 ολοκληρα χρονια που ειμαι στην αγορα. Και ελπιζω να ειμαι, γιατι πολλοι ηθελα και θελουν να κλεισω, αλλα δεν θα τους κανω την χαρη. Τα νεα ειναι ευχαριστα. Μπες στο www.icelandshops.eu και θα καταλαβεις τι εννοω.

Σε αναμονη των εξελίξεων, ευχομαι παντα ολοι να ειναι καλα και να μην κλεισει κανενας το μαγαζι του, γιατι εαν μεινουν λιγοι, μαυρο φιδι που εφαγε τους πελατες, διοτι το ολιγοπωλειο και το μονοπωλειο ειναι σαν την βενζινη που δυστηχως ανεβαινει. Οποτε κακιες δεν πρεπει να εχουμε καποιοι για αυτους που προσπαθουν να κανουν σωστα τη δουλεια τους......προς οφελος των πελατων.......
xrise

Post by xrise »

Οποιος είναι στο χώρο κάποια χρόνια θα έχει ψωνίσει σίγουρα από τον Δημήτρη!

Ο μοναδικός που έκανε σώστες τιμές και πούλαγε πάντα χωρίς υπερκέρδος και χωρίς ύφος χιλίων καρδιναλίων!!!
darmouti

Post by darmouti »

ευχαριστω για τα καλα σου λόγια xrise. Ποτε μου δε υπερεβαλα γιαυτο και προσπαθω για το καλυτερο!!!!
Να'σαι καλα!!!!

Δημητρης
Post Reply